Вмровци, исправете глава и кажете не!

Поранешниот преговорач за името Никола Димитров преку својот фејсбук-профил со текст насловен „Ново сонце на слободата“ им се обраќа на граѓаните заедно да го вратат ВМРО. – ВМРО е преголем симбол...

Генерал Стојанче Ангелов : МАРТИН! СПРЕМЕН СУМ!!!

Долго размислував за зборовите на Мартин Протуѓер. Ги преслушав десетина пати. Размислував и за моите зборови упатени кон него. Ги препрочитав десетина пати. Сум претерал. Од гласот на Мартин Протуѓер...

Јон Фрчкоски: Браните фасади во отсуство на секаков аргумент

  Коментар на претседателот на Локалниот Клуб СДММ Центар, Јон Фрчкоски, објавен на неговиот фејсбук профил по повод провладиниот текст објавен на media.mk и vecer.mk со наслов "Ни ги ебаа...

Дали се тие луди или не сметаат нас за луди да им поверуваме?

Фејсбук статус на Нано Ружин: Главниот спин на ДПМНЕ во врска со прислушкувањето е дека”изворот на информациите е некој антимакедонец” потоа ” дека УБК-МВР нема врска со прислушкувањето” а ”...

Вмровчиња и што сега , ја објавивте анкетата сами да се тешите , па...

Последната Анкета направена од ИРИ од која сироти души послушници на режимот се ситат и барат утеха во истата, па решиле да ја шират преку преродбените портокалови порталчиња. Аматерскиот...

Сашо Тасевски : Дури и пчелите излегоа, само Јанкуловска ЈОК

Истите одговори ги верглаат - оркестрирано. Кога бев со Бато во емисија на ТВ24 Вести, стопати кажа ДА ПОЧЕКАМЕ НА ИСТРАГАТА, вчера и денес Груевски и Јанакиевски истото го...