СЕ ОГЛАСИ И СИНОТ МАКЕДОНСКИ ГРУЈО ОД УНГАРИЈА СО НОВА ЖЕНСКА : ДЕЧКИ МЕНЕ ВАМУ МИ Е ТОП, МОЗОКОТ МИ Е ПУШТЕН СО 200 НА ПАСЕЊЕ ОВЦИ, ЗА ВАС ТАМУ НЕ ЗНАМ АМА ЗНАМ ДЕКА ГИНЕТЕ ЗА МЕНЕ, СЛУШАМ НЕКОЛКУ ОД ВАС И СТЕ НАЕ*АЛЕ ВО ИДРИЗОВО, АМА АКО, ЈАС ЌЕ СЕ ВРАТАМ КАД ТАД, А ДО ТОГАШ МОИ ВМРОВЦИ ИЗДРЖЕТЕ!

0
25675

Како сте дечки таму долу? Мене овде ми е топ, уживам и кулирам, мозокот со 200 на саат на пасење овци. Како сте вие? Како е мојата МаЌедоња? Ја чувате ли? Гинете ли за мене?

Се слушаме секој ден со Ацо Николовски вика т’нка била работава, ни го напикаа до коска од ЕУ и западот, а баш мислевме да ги дупиме со проруска политика ама па да не ја усереме со  ЕПП па тек тогаш има да го јадиме стапот небањат,

Прочитав некаде дека од ВМРО-ДПМНЕ го пуштиле пак Наум Стоилковски да се глупира пред камери, па добро бе да му ебам мајката да му ебам па кој го ставил него пред камери? Која будала му сугерирала да сме терале на Референдум?

Го видов и Мицкоски со тоа блузата зелена со ,,НЕ” транспарент кој што се замислил како да е Зеленски па како да ќе ја бомбардираат МаЌедоња со проектили од Русија, значи лудило синко.

По моите куртон медиуми читам и дека некои од моите вмровци ептен заглавиле и наебале од 1 до 5 години затвор во Идризово поради мене, ама ако бе, не бринете, јас кога и да е ќе се вратам, кад тад ако не сега за едно 30 години, а до тогаш чувајте ми ја мојата грутка МаЌедоња, ако може истрајте, јадете корења и камења и ебете се.

Ваш, Грујо.

(Текстот е иронија на фотографијата која кружи по социјалните мрежи каде екс премиерот се фотографирал со непозната жена и претставува пародија од страна на редакцијата на ,,Народен Глас”.)