НСДП: Целосна и безрезервна поддршка на председателот на СДСМ, Зоран Заев

„Власта која на 24. декември 2012-та година на „црниот понеделник“ направи класичен пуч во македонскиот Парламент, исфрлајќи ги пратениците и новинарите, само по 2 години, на 31.01.2015 година алармантно...

Од понеделник пукаат „бомбите“ – проект „Вистината за Македонија“

Од понеделник СДСМ ќе започне со објавување на „бомбите“, односно, како што го нарекуваат проектот „Вистината за Македонија“. Централниот одбор на СДСМ едногласно застана зад претседателот на СДСМ, Зоран Заев...