ЕКСКЛУЗИВНО: Еве за што беше денешната бомба, еве какви злосторства амнестирале бандитите на ДПМНЕ...

- Нема место за меѓународна експертиза и за автентично толкување, бидејќи со Законот се изземени кривичните дела поврзани со воени злосторства, кои не застаруваат - вели професор по кривично...