-0.7 C
Prilep
Tuesday, January 25, 2022
Home Македонија СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА ЈА ПОТВРДИ ЗАТВОРСКАТА КАЗНА ЗА ГРУЕВСКИ ОД ЕДНА ГОДИНА И...

СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА ЈА ПОТВРДИ ЗАТВОРСКАТА КАЗНА ЗА ГРУЕВСКИ ОД ЕДНА ГОДИНА И ШЕСТ МЕСЕЦИ ЗА НАСИЛСТВОТО ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР, А ПРЕДМЕТОТ ТАРИФА Е ВРАТЕН НА ПОВТОРНО СУДЕЊЕ

0
554