ЈАКИМОВСКИ : ДАЛИ СЕ СРАМИ ПРОФЕСОРКАТА ДАФКОВА ЗА НЕЈЗИНИТЕ КОЛЕГИ, ПРОФЕСОРИТЕ НА УКИМ КОИ ТЕРАЛЕ СТУДЕНТКИ НА СЕКС И ЗЕМАЛЕ МИТО 40 ГОДИНИ И ИМ ГО УНИШТУВАЛЕ ЖИВОТОТ НА ПЛЕЈАДА ДЕЦА!?

0
1675
  • Ја гледам госпоѓата Силјановска Дафкова се срамела зошто била професор.Еве јавно ќе ја прашам госпоѓо Силјановска, дали се срамевте кога вашите колеги кои 40 години злоупотребуваа девојчиња и земаа мито на нивните факултети ги осудија по две години!?

    Како тогаш не побаравте повисока казна за вашите колеги!? Како тогаш не побаравте повисоки казни за такви аномалии!? Пари ќе се украдат и ќе се заработат, ама знаете ли што значи на едно дете да му го уништите сонот!?

    Не на едно дет,на плејада деца се уништени животи, зоштоне побара таму повисоки казни!?

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевче Јакимовски.