ДАРКО ПУКА КОЗМЕТИКА ГИ ЗАПУКА ЛЕВИЦА И ДИМЧЕ НАПОЛЕОНЧЕ : ПАРТИЈАТА ОД НЕПОЗНАТИ ПРИЧИНИ ЕЛИМИНИРА ШЕСТ НАЈЈАКИ БОРЦИ, ЌЕ НЕ ИМА НА НЕКОЛКУ МЕДИУМИ И ТАМУ ЌЕ РАСКАЖЕМЕ СЕ!

0
631

❤️Другари ајде сега малку да ја појасниме работава⚡️

🔜Ќе имаме и гостувања на неколку медиуми каде на долго и широко ќе објасниме каде е КВАКАТА 😉

🔴Овој пост го посветувам на сите ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ од Левица❤️

Не ви се лутам ако плукате на нас по партиска директива или по свое убедување, тие што подобро не познавате знаете де сме СУРОВО ИСКРЕНИ, а богами и незгодни кога некој “АФТОРИТЕТ” (СО Ф) трга во пресметка со нас.

🕸Прво и основно нека ви е јасно дека не сме дел од ОРГАНИЗИРАНА шема или група, тие приказни нека ви ги продаваат како би го АМОРТИЗИРАЛЕ незадоволството и чудењето.

🐒Второ дека “СПРЕМНОТО ИСКУСНО РАКОВОДСТВО” го предвидело нашиот чекор е тотална лага. Тоа што Бранко од президум е разрешен, а замрзнати се Гораст и Јован кажува за некаков нивни план за елиминација на ПРВОБОРЦИ, Сенада прва го јадеше од РУКОВОДСТВОТО, но најверојатно нејќејки по своето чедо да ПЛУКА, се нема произнесено никаде, што значи 2 години и нешто по локалните избори од за мене нејасни причини се елиминираат б’ш НАЈЈАКИТЕ БОРЦИ на партијата.

❓️Дали “ШЕФОВИТЕ” на нашиот “ШЕФ” тоа го барале или самиот Димче Наполеонче ја уништува партијата?

Види чудо ?

⚠️Реално негде 1/3 најмалку е ЕЛИМИНИРАНА, СОВЕТНИЦИ ИМА НАМАЛКУ 10 СМЕНЕТИ И НЕКОЛКУ КОИ НЕ СИ ПОДНЕЛЕ ОСТАВКА, А НЕ СЕ У ПАРТИЈАТА( не ја знам точната бројка).

🍾НИЕ со братот можеби сме само ПРЕИСКРЕНИ и ПОЛИТИЧКИ НЕИСКВАРЕНИ па не правевме калкулации за штетата на Левица и користта на другите политички/криминални организации.

🗣ЕВЕ УШТЕ ЕДНАШ ДА ПОСОЧАМ ДЕКА НАЈСРЕЌЕН ЌЕ БИДАМ ДА НЕ СУМ ВО ПРАВО И ДА МЕ ДЕМАНТИРА ЛЕВИЦА СО СВОЕТО ДЕЛУВАЊЕ СЕГА ЗА СЕГА ДПНЕ=СДС=ДУИ=АА=ЛЕВИЦА 🙁

🕚П.С. нека се радуваат ДПНЕ СДС И ОСТАЛА ПОЛИТИЧКА КУРВАЛАНА УШТЕ МАЛКУ 😉

☀️СОНЦЕТО НА СЛОБОДАТА МОРА ДА ИЗГРЕЕ !!!

Фејсбук статус на Дарко Масларковски – Пука Козметика.