ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ НА ПОРТПАРОЛОТ НА ВМРО-ДПМНЕ МУ ГО ДАДЕ ВИНОТО ШТО ГО ДОБИЛ ОД СДСМ НА НОВОГОДИШНАТА ПРОСЛАВА ВО АЛЕКСАНДАР ПАЛАС

0
457

Љупче Златев на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски му го подари виното што го доби од страна на владејачката СДСМ за време нивната новогодишна прослава во хотелот А.Палас.