ПЕТРОВСКА : ФИНИШИРА ,,СМИЛЕВСКИ КОНГРЕС” И ,,МАКЕДОНСКИ БРИГАДИ”, СЕ ВРШИ АСФАЛТИРАЊЕ СО АСФАЛТ КОЈ СОДРЖИ СОВРЕМЕНИ И СВРЗНИ ЕЛЕМЕНТИ, КОИ ГАРАНТИРААТ ДОЛГОГОДИШНА ИСТРАЈНОСТ НА КОЛОВОЗОТ

0
206

Финиширање на ,,Смилевски конгрес,, и ,,Македонски бригади,,. Се врши асфалтирање со асфалт кој содржи современи сврзни елементи, кои гарантираат долгогодишна истрајност на коловозот.

Фејсбук статус на градоначалничката на град Битола, Наташа Петровска.