ИГОР ЈУГ ДО МИЦКОВСКИ: НЕ ЗАБОРАВИВТЕ ВО ЗАНДАНИТЕ, СЕГА НОВИ ПРИЈАТЕЛЧИЊА ВИ СЕ КИЧЕЕЦ, АЦО ВРУШ И СЛИЧНИ БАРАБИ!

0
645

Би ве замолил повеќе покрај моето име да не го ставате поимот патриот.
Ако Александар Верушевски е голем патриот, тогаш јас со патриотизмот немам допирни точки.

Господинот претседател на ДПМНЕ денеска на јавен прес кажа дека го познава добро Верушевски Џуниор и дека покрај еден куп позитивни карактерни и човечки особини, Верушевски Џуниор е ГОЛЕМ ПАТРИОТ!!!

Што сум јас господине Мицковски?!?!?!

Да отидовте еднаш кај мене дома, моите деца ќе ви кажеа дека сум добар родител, ама вие не одите дома кај луѓе како што сум јас и не знаете за нас ништо (или така се правите). Вие добро познавате персони како Александар Верушевски и за нив знаете се!!! Да прашавте еден просечен граѓанин кои се патриотите во Македонија, тој ќе ви кажеше кои се. Ама очигледно мислењето на просечните граѓани не ве интересира!!! По ваше мислење Александар Верушевски е голем патриот!!! Тоа јавно го кажавте!!!

Еднаш јавно не кажавте нешто за човек како мене!!! Па макар и да ме испцуевте!!! Нееее бееее, не дај боже, нека си лежи говедото, си имам јас патриоти : Кичеец, Веруш, курац палац …

Очигледно поимот ПАТРИОТ во овој циркус од држава е деградирана категорија во која не сакам да ме има!!!

Ние во Хрватска имаме една поговорка : “Cega se pametan stidi, time se budala ponosi!”

Јас сум Игор Југ, Хрват што ја сака Македонија!!!

Патриот очигледно не сум!!!

Фејсбук статус на Игор Југ.