ВО ПРИЛЕП ВАНДАЛИЗАМ ВРЗ ДВЕ ЈАВНИ ИНСТИТУЦИИ – ИСКРШЕНИ ТАБЛИТЕ НА УЈП И ФОНДОТ ЗА ПЕНЗИСКО ОСИГУРУВАЊЕ КАДЕ СТОИ УСТАВНОТО ИМЕ НА ЗЕМЈАВА, РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА!

0
289

На 24.11.2021 во ОВР Прилеп, управникот на Управата за јавни приходи – регионална дирекција Прилеп пријавил дека со тврд предмет било скршено стаклото над влезната врата од управата на ул. ,,Прилепски бранители” во Прилеп.

Во моментот се преземаат сите мерки за расчистување на случајот.

На 24.11.2021 во ОВР Прилеп, од Фондот за пензиско и инвалидско осиругување на Македонија – филијала Прилеп било пријавено дека со тврд предмет биле искршени таблите со натпис на управната зграда. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Извор : ИнфоКомпас