(ВИДЕО) НУКЛЕАРНА БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ: МИЦКОВСКИ ТРЕБАШЕ ДА ГО СЛЕДИ РЕЦЕПТОТ НА ПЛЕНКОВИЌ ВО ХРВАТСКА, АМА И ЗА ТОА НЕ ГО БИВА, ТОЛКУ Е ТУП!

0
1728

– Андреј Пленковиќ му дозволи на Шкоро да игра десно и да ги собере сите десни гласови а самиот Пленковиќ играше центарски па ги собра гласовите на неопределените и оние околу центарот па заедно направија влада. Така требаше и нашиот Мицковски, да му дозволи на Апасиев да ги собере сите гласови десно а Мицковски да ги собере гласовите на неопределените и заедно да направат влада. Ама Мицковски е толку туп за политика што дури и тоа испробано сценарио не беше кадарен да го ископира!

Васко Ефтов брутален во својата најнова емисија!