КУЧИЊАТА НА ВОЈНАТА, МИРКА И МИЛЕНКО МУ ЕБАА МАТЕР НА ГРУЈО И ИСПЉУКАА СЕ...

Со оваа изјава во медиумите практично Мирка и Миленко му го начукаа за век и навек на Грујо и испљукаа се што досега тој како вожд ги нахрани во...

(ФОТО) ДОЈРАНЛИЕВ МУ ПОМОГНА НА ПРИЛЕПСКИОТ ГРУЈОВ ТАСТЕР, ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА ДА СИ ГО ВИДИ...

Александар Дојранлиев му помогна на пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Димитар Стевананџија да си го види тилот по фијаското кое Грујо го доживеа секаде па и во Прилеп.

ВЛАТКО ЌОРЧЕВ : ФИЈАСКО НА ВМРО-ДПМНЕ ВО СИТЕ ОПШТИНИ, ГУБИМЕ КАЈ ЌЕ СТИГНЕМЕ, СЕГА...

Влатко Ќорчев го најави фијаското на ВМРО-ДПМНЕ низ сите општини, сега на ред е бојкот кој го спрема Грујче и да им го нагнети на талибанците со се чорапи...
video

СТЕВЧО МУЊА ЈА ШОКИРА ЈАВНОСТА ВО КАРПОШ : ГО НАРЕЧЕ СВОЈОТ ПРОТИВКАНДИДАТ, СТЕФАН БОГОЕВ...

Кандидатот за градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски, на вечерашниот митинг зборуваше за својот противкандидат од СДСМ, Стефан Богоев. Јакимовски рече дека луѓето за Богоев зборувале дека е дечко на...