(ВИДЕО) МИЦКОТА И ДУШИЦА МРЃА СЕ ЗАКЛАА НА ТВ24 : МИЦКО ЗА ТВ24 – СЕ НАОЃАМ НА ПРОВЛАДИН МЕДИУМ ; ДУШИЦА МРЃА : ВЕ МОЛАМ БЕЗ КВАЛИФИКАЦИИ ЗА ШТО НЕМАТЕ ДОКАЗИ

0
1822

Вистинска војна се случуваше на вечерашната дебата на ТВ 24 помеѓу водителката на 24 вести, Душица Мрѓа и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски. Крв до покољ, вистинска крвава војна…