АПАСИЕВ НЕ РАЗБИРА ШТО Е ТВ ДУЕЛ: БАРАЛ И НЕГО ДА ГО ВИКНАТ ВО ЕМИСИЈА

0
730

По денешниот дуел на Канал 5 меѓу лидерите на двете најмоќни партии Заев и Мицкоски, со комичен став излезе Апасиев, предводникот на фејк Левица.

Наеднаш се почувствувал премногу политички релевантен и јавно побара и него да го викнеле на дуел.

Ах бре Апасиев, не се вика дуел за да би те викнале како трет гостин во емисијата. Прво стекни политички легитимитет за да бидеш барем втор. Вака си ко жабата кога видела како потковуваат коњи и потоа кренала нога.