ЈАКИМОВСКИ : ВО 90-ТИТЕ МАКЕДОНСКИОТ НАРОД ДОЖИВЕА КАТАКЛИЗМА ПОРАДИ ГУБЕЊЕТО НА ПАЗАРИТЕ ВО ЈУГОСЛАВИЈА, ГРЧКОТО ЕМБАРГО И САНКЦИИТЕ КОН ЈУГОСЛАВИЈА

0
134

Градоначалникот на општина Карпош на стримот на ЈутЈуб за ,,Инфомакс” : “Во 90-тите македонскиот народ доживеа катаклизма поради губењето на пазарите во Југославија, грчкото ембарго и санкциите кон Југославија”.