ТЕНЗИЧНА СИТУАЦИЈАТА ВО БРИСЕЛ – ПРЕМИЕРОТ КОВАЧЕВСКИ МУ ВПЕРИ ПРСТ НА БУГАРСКИОТ ПРЕМИЕР КИРИЛ ПЕТКОВ НА САМИТОТ НА ЕУ-ЗАПАДЕН БАЛКАН

0
2927

Во пресрет на Самитот ЕУ-Западен Балкан во Брисел, бугарскиот премиер во заминување Кирил Петков се сретна со присутните во салата, каде беше и македонскиот премиер Димитар Ковачевски.

Во еден момент Петков се поздравува со премиерот Ковачевски, кој се чини како да разговара остро со покажување прст.