ГАЈДОВ НА ТВ АЛФА: ЗОРАН ЗАЕВ ТРЕБА ДА ГО ОБЕСИМЕ НА ГОЛЕМ СПОМЕНИК ВО НЕГОВА ЧЕСТ!

0
2250

– На Заев треба да му се направи споменик од 100 метра а потоа на врвот од споменикот да го обесиме!

Новинарот во пензија, Гајдов на ТВ Алфа. Водителот и уредник на Алфа, наместо да го предупреди за говорот на омраза се кикотеше и му рече дали е спремен да биде тужен од Заеви?!?!