НУКЛЕАРНА БОМБА ОДЕКНА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ: ЕВЕ ЗОШТО ВМРО ДПМНЕ ЌЕ СЕ ВРАТИ ВО СОБРАНИЕ И ЌЕ ГЛАСА ЗА СИТЕ ЗАКОНИ ПРЕДЛОЖЕНИ ОД ВЛАДА!

0
1256

Дпмне нема пари да го исплати кредитот од 3 милиони евра во кој хипотека е белата палата. Го чекаат новиот закон за финансирање на партии кој го договараат со Сдс. Односно финансирање од буџетот. Значи ,,ние,, сите ќе ги финансираме овие партии и ќе го враќаме кредитот на Дпмне за они да си уживаат со газенцето во кожните фотељи.
#Малосутра