СТЕВО ЈА ОТЕПА СИЉАНИЦА НА МТВ: Професорке владата во која вие бевте министер во 1993-та донесе одлука за влез во ООН под референцата ФИРОМ, вие потоа си останавте министер уште 2 години?!

0
347

– Професорке во средината на 1993-та, владата во која бевте министер донесе одлука за влез во ООН под референцата ФИРОМ, вие тогаш си останавте министерка уште една и пол година до крајот на 1994-та, а сега ни се правите голема патриотка и ни продавате национализам и името не го давате?!

Стево ја праша Сиљановска во дебатата на МТВ.

– Јас се бунев и мислев дека тоа ќе биде привремено решение, ни на крај памет не ми текнуваше дека ќе завршиме вака со Северна.

Одговори таа на тоа прашање.