И НА НЕГОВИТЕ ФАНОВИ ИМ ПРЕКУРЧИ ОД НЕГОВИТЕ ГЛУПОСТИ: Геро ја нападна Фатиме, нејзините фанови го растргнаа на фејсбук, тој нормално, почна да плаче, кај да е ќе побара помош од Заев!!!

0
1603