(ВИДЕО) СТЕФАН БОГОЕВ НА 1.ТВ: Јас го разбирам, и јас да сум на негово место нема да спијам и ќе паничам, што си дробел ќе си срка!

0
693

Стефан Богоев на 1ТВ за Стевчо Јакимовски : Јас го разбирам, и јас да сум на негово место нема да спијам и ќе паничам, што си дробел ќе си срка!