(ВИДЕО) КУРТОН ВАСЕ ХЕФТАЛИЦА СЕУШТЕ Е ДЛАБОКО НАБУТАН ВО ЦЕНТАРОТ НА ГАЗОТ ОД ГРУЈО И ПОВТОРНО ГО ПЛАШИ НАРОДОТ СО КЛЕТИТЕ ШИПТАРИ, ТЕРОРИСТИ И МУЏАХЕДИНИ

0
347