(ВИДЕО) ИСТОРИСКИ ДЕН ЗА МАКЕДОНИЈА – ЗАЕВ ВО СКОПЈЕ ПРЕД ВЛАДА ЈА ПРЕЧЕКА БРИТАНСКАТА ПРЕМИЕРКА ТЕРЕЗА МЕЈ СО СВЕЧЕН ПРЕЧЕК СО ЦЕЛАТА ВЛАДА НАРЕДЕНИ КАКО ПРВАЧИЊА

0
698

Свечен пречек на премиерката на Обединетото Кралство, Тереза Меј пред платото на Владата на Република Македонија.