ВАНКОВСКА: ЈАС И СИЛЈАНОВСКА ЗАЕДНО КОМУНИЦИРАМЕ, ОТКАКО ДОЗНАВМЕ ЗА НАШИТЕ КАНДИДАТУРИ СИ ПОСАКАВМЕ УСПЕХ И ДОСТОИНСТВЕНА ДЕБАТА, НЕМА ДА ВОДИМЕ ЦРНА КАМПАЊА ЕДНА ПРОТИВ ДРУГА

0
328
  • Јас би била среќна и радосна да покажеме што значи вистинска дебата. Ние две комуницираме, си посакавме среќа откако дознавме една за друга околу кандидатурата.Меѓу нас нема да има валкани работи, не знам што ќе прават партиските машинерии и социјалните мрежи.

    Нашата јавност знае да биде гладијаторска а јас се надевам дека две професорки ќе одржат еден достоинствен и различен натпревар во идеи што им го должиме на нашите студенти.

Претседателскиот кандидат на ,,Левица”, Биљана Ванковска за А1он.