ДЕЈВИД БЕКАМ ЈА ПОПАРИ ВИКТОРИЈА ПРЕД ЦЕЛ СВЕТ : ТАТКО ТИ ТЕ ВОЗЕШЕ ДО ШКОЛО ВО РОЛС РОЈС, НЕ ЛАЖИ ДЕКА СИ ИМАЛА СИРОМАШНО ДЕТСТВО

0
409

Дејвид и Викторија Бекам снимија документарен серијал во кој открија бројни непознати за нивната интимност, вклучувајќи ја и аферата што фудбалерот ја имал со неговата лична асистентка Ребека Лус.

Документарецот има и свои посветли и похумористични моменти.Еден од нив е прозивањето на Бекам на сметка на неговата сопруга која се обидела пред камерите да се претстави како член на работничката класа, иако очигледно пораснала како дел од високата класа.На социјалните мрежи се појави снимка од серијата на Нетфликс во која Викторија тврди дека нејзиното семејство е „многу трудољубива работничка класа“, на што Дејвид се надоврза и ја критикуваше пред сите.

Фудбалерот се пошегува: „Сега биди искрена. Со каков автомобил те возеше татко ти на училиште?“, праша Дејвид, а Викторија одговори: „Одговорот не е едноставен“, но нејзиниот сопруг продолжи: „Каква кола возел татко ти?“.

Викторија немаше каде да оди и одговори: „Во ред. Беа осумдесетти, а татко ми имаше Ролс-Ројс“, а Бекам накратко рече: „Благодарам“ и ја напушти просторијата каде што неговata сопруга даваше интервју.