АКТЕРОТ САШО ТАСЕВСКИ ЗА ЛАТАС : ТИ БРАТЕ СЕ ФАЛИШ СО НЕШТО ОД КОЕ ТРЕБА ДА СЕ СРАМИШ, ДА СУМ НА ТВОЕ МЕСТО НЕ БИ СЕ ПОЈАВИЛ ПРЕД ТВОИТЕ ДЕЦА СО МЕСЕЦИ

0
1761

Латас бе, ти барам требаше да знаеш дека некои работи што си ги сторил во животот, не се кажуваат. Секој човек има такви. Направил нешто од што се срами и ќути за тоа.Ти брате се фалиш со нешто од кое треба да се срамиш.Тоа не е нормално само по себе. Зборува многу за тебе.За твојата нарцисоидност и за нешто пострашно.

И мене првиот секс ми беше со Божана. Мечката од Топаана која играше на дајре. Ама јас не се фалам со тоа, иако Божана од тогаш до ден денес, секое сабајле мед ми носи. Зајко ми ја намести, али не ја шамараше за да легне со мене, колку што знам. Она мислам сама му рекла, зајко, мести ми го глумецов. Младост лудост.

Али пак ми е срам и јавно не се фалам со ова каков јебо сум. Башка Божана може да ми се налути и после нема мед. Латас бе, која ти е потребата често да се докажуваш каков јебо си со разни сексуални алузии. Па уште со ваква тешка траума на некое девојче во фиќо… пред 50 години. Човече не си у пубертет, туку у треќе доба.

Фејсбук статус на актерот Сашо Тасевски.