ЈАКИМОВСКИ : ШТЕТАТА ОД ПРОДАЖБАТА НА ОКТА Е 1 МИЛИЈАРДА ЕВРА

0
330

Градоначалникот на општина Карпош на стримот на ЈутЈуб за ,,Инфомакс” : “Штетата од продажбата на ОКТА е 1 милијарда евра”.