ШИЛЕГОВ ВО ЕМОТИВЕН НАСТАП НА КАНАЛ 5: ЗЛОСТОРСТВО ПРОТИВ СКОПЈАНИ ЌЕ БИДЕ ДА НЕ ГО УКРАСИМЕ ГРАДОТ ВО ВАКВА МРАЧНА И УЖАСНА ГОДИНА НА ПАНДЕМИЈА, КРИЗА И СМРТ

0
1356

– Злосторство против Скопјани ќе биде да не го украсиме градот за празниците во ваква мрачна и лоша година на пандемија карантин смрт криза неизвесност… Да знам дека парите за украсувањето ќе спасат само едне живот тогаш нема да украсувам, но знам дека парите не се проблем во кризата, имаме ресурси немаме лекари и немаме дисциплина кај народот, и чекаме вакцината да дојде, политиканство е да се проблематизира украсувањето на градот…

Градоначалникот Шилегов во емотивен настап го заврши интервјуто на Канал 5 во кое новинарот Михајловски го водеше интервјуто во свој познат стил, како тетка на плот и за секоја изјава наоѓаше некаква глупа и идиотска контра теза косата да ти се крене на главата…