ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОВИЕ ПРЕКРАСНИ ФОТОГРАФИИ НА МАСА НАРОД – МЛАДИОТ САШКО МИТОВСКИ ВЧЕРА ВЕЧЕР ИСПИША ИСТОРИЈА ВО КРИВА ПАЛАНКА, СОБРА И СТАРО И МЛАДО НА СВОЈОТ МАЕСТРАЛЕН ГОВОР

0
532

Кандидатот на СДСМ за Општина Крива Паланка, Сашко Митовски вчера буквално го дигна градот, со маестрален говор и со прекрасна атмосфера успеа да го оживее градот во убава и победничка атмосфера.

Младиот Сашко Митовски важи за еманципиран, културен и прекрасен човек кој жителите на Крива Паланка со нетрпение го очекуваат да ја превземе палката како прв татко на градот кој треба да го претвори во туристичка атракција и еко средина.