ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ : РЕШЕН Е ДЕЦЕНИСКИОТ ПРОБЛЕМ СО ДИВАТА ДЕПОНИЈА ПОД МОСТОТ КАЈ ЖЕЛЕЗНИЦА

0
301

Решен е деценискиот проблем со дивата населба под мостот кај Железничка. Просторот се чисти со механизација и се уредува од страна на градските претпријатија за да не стане повторно предмет на диво населување. Заедно се грижиме за животната средина!

#ЧекорПоЧекор #СкопјеЕднаПоинакваПриказна

Фејсбук статус на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов.