О ИСУСЕ, О ДАРВИНЕ, О ХАРЕ ХРИШНА – ОГРОМНА СРАМОТА ЗА СИЉАНИЦА : СРЕДЕ ВЕЧЕРАШНАТА ДЕБАТА ИЗЈАВИ ДЕКА БИЛО ШТЕТА ШТО ПЕНДАРОВСКИ НЕ БИЛ ВО КИНГЕРОТ НА ПОКОЈНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ БОРИС ТРАЈКОВСКИ!!! КАКОВ МОНСТРУМ, КАКВО ЌОСЕ, КАКВА ЛУДА МАРА КАКОВ ЗЛОБНИК Е ОВАА ЖЕНА?!?!

0
2661

Претседателската кандидатка Гордана Силјановска во вечерашниот дуел на ТВ 24 го обвини Пендаровски дека за лични интереси одработувал за сите.

-Вие за лични интереси сте играле со сите и сте одработувале за сите. Вие не сте напривиле ништо кога беше прекината истрагата за обидот за убиство на Глигоров. Вие сте човекот кој не се качи во авионот со Трајковски, рече Силјановска.

Па добро бе има ли осет оваа жена што збори јавно во етерот?! Има ли некој да ја цензурира оваа будалетинка?! Колку човек треба да е удрен во тоа лејката за да посака нечија смрт?!