НОВА АУДИО БОМБА : Шокантна снимка – Груевски носел премиерски одлуки слушајќи совети од гатачка?!

0
2382

На социјалните мрежи започна да се шират две аудио снимки поставени на Јутјуб канал насловен како „Nikos Gatacot“, од кои може да се слушне разговор помеѓу две личности, од кои гласот на едната личи како тој на екс-премиерот Никола Груевски, а на другата, според разговорот, на вработена во МВР која е во улога на „гатачка“, односно астролог.