МАЛКУ ФАЛЕШЕ ДА ИЗБУВНЕ ГОЛЕМ ИНЦИДЕНТ : ВАСКО ЕФТОВ И ВЛАХОВ МИЦОВ ЌЕ СЕ СТЕПАА ВО СТУДИОТО ВО ЕМИСИЈАТА ,,ВО ЦЕНТАР”

0
3523

Во најновата емисија ,,Во центар” за малку беше избегнат инцидент, ќе се степаа најдобрите другарчиња Васко Ефтов и Влахов Мицов.

Мицов како на норма почна да му се дере на Васко во лице а потоа како попарен стана од столот и го тресна микрофонот на маса, а малку фалеше да се степаа двајцата бидејќи ова му е второ бегање од емисијата ,,Во центар” на Мицов кој беше потопен со прашањата на Ефтов.