КАКОВ БЕДЕН НЕКРОФИЛ – ОПСЕДНАТИОТ ВЛАДИН КРИТИЧАР ВЛАДЕ МИЛЧИН ЈА ОБВИНИ ВЛАДАТА ЗА НЕСРЕЌАТА ВО БУГАРИЈА?!?!

0
802

Првиот човек на фондацијата на отворено општество, Владимир Милчин ја обвинува владата за несреќата во Бугарија?! Па ова веќе го нема никаде, кој ли очекуваше дека Владе ќе падне до ова дно да продава некрофилија преку несреќа со голем број на човечки жртви.