ДВАЈЦА ТОТАЛНИ ЛУДАЦИ НИ ЈА ДОЛОВИЈА АТМОСФЕРАТА ВО ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА БАРДОВЦИ : ВОНЗЕМЈАНИ, БИБЛИЈА, МАСОНИ, ПУТИН, НАТО, МАТРИКС, ВАКЦИНИ, КРИПТО ВАЛУТИ, СЕ НА КУП, КАРМАКАША!

0
463

Лидерот на Родина и архитектот Камиловски се погрижија да ни доловат како изгледаат муабетите во болницата Бардовци без да мора да одиме таму на визита. Што ти е напредна технологија, дава секакви нови можности и отвора нови хоризонти.

Сирот Среќко Поповски од Саботажа ако кликне на линкот има да заглави 10 наредни епизоди да вади да сече да монтира саботажи, ова е дебата која злато вреди за секој комичар и коментатор на ненормални изјави во јавност.

Линк до оваа неверојатна дебата меѓу двајца шизофреници и тешки лудаци на  стримот Слободен Свет, ние би ги прекрстиле ЗАБЕГАН СВЕТ на Јутуб, ОВДЕ.