ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ГЕНЕРАЛОТ И ДА НЕ ЧУВА ОД ПОЖАРИ И ДА КРШИ ЌЕРАМИДИ УШТЕ 50 ГОДИНИ

0
1407

Роденденска торта со мојата сопруга Јасминка и моите чеда Каролина, Сара и Марко.

Да нема недоразбирања, бројот е 49. – напиша генерал Ангелов на фб.