ВЛАСТИТЕ МУ СООПШТИЈА НА ЃОКОВИЌ ДЕКА ЌЕ ГО ДЕПОРТИРААТ НА СРЕДЕ ТРЕНИНГ?!

0
971

Новак Ѓоковиќ одржа тренинг отворен за медиумите, траеше 15 минути, а по 30 минути го прекина и се врати во хотелот, кондицискиот тренер Марко Паниќи му покажал смс порака, потоа Србинот го заврши тренингот.

Содржината продолжува после огласот

Трајно го нормализира крвниот притисок на 120/80 за два дена токму затоа што..

Останува нејасно зошто е прекинат тренингот, но медиумите шпекулираат дека му била покажана порака дека ќе биде депортиран од Австралија.

На тренингот бил присутен и Горан Иванишевиќ, нејасно е што пишувало на пораката.