(ВИДЕО) ПАРТАЛИ ЛЕТАА НА ТВ 24: РАДМИЛА ГО МАСАКРИРАШЕ НИКОЛОВСКИ, ЖАЛ ДА ТЕ ФАТИ ЗА ОХРИЃАНЕЦОТ!

0
227

Вистински масакар на ТВ 24, Радмила Шеќеринска партал го направи Николовски, жално беше да се гледа како Охриѓанецот се поти и не знае како да се извади од куршумите и нокаутите со кои го опсипуваше министерката за одбрана.