БОМБА на Зоран Божиновски: Во најголема тајност се подготвува бегство на Никола Груевски во Русија!?

0
2532

Новинарот Зоран Божиновски, кој во моментот се наоѓа во Нови Сад, на својот фејсбук профил објави дека Никола Груевски се подготвувал за бегство од Македонија.

Еве што пишува Божиновски:

Додека спиете, во овие моменти куферите на Никола Груевски се подготвени за најдолгиот пат во една насока – што подалеку од Македонија!

Во последните 20 часа, во најголема тајност е подготвен неговиот трансфер од скопскиот аеродром кон Русија. Треба да реши дали ноќва ќе бега или во текот на следните денови…
(сега е 00:48 ч, недела 17. април. 2016.)

зорна бож а