АЈДЕ СИТЕ ДА МУ БИДЕМЕ ВЕТЕР ВО ГРБ НА ЗОРАН ЗАЕВ ЗА ДА НЕ ОДНЕСЕ СИТЕ КАКО НАРОД КОН ВРВОТ, КОН ПАТОТ НА ЕУ И НАТО!

0
2323

Дајте сите заедно, заедно со него да се качиме на врвот! Само од таму, од врвот можеме да видиме каде фали дрво, камен, темел, цвеќе, вода, воздух…. Токму сега, кога меѓу нас расте надежта за подотворената врата кон ЕУ, да не и’ го вртиме грбот на иднината. ЕУ и НАТО, подразбираат работа и само работа.

Изборот за #НаПравПат води кон тие врати – работа со која ќе дојдат резултатите. А, резултатите – отвараат фондови во сите сфери кои за нашата држава значат прогрес и само напред. Не му обраќајте внимание на оној кој сака да не’ врати назад, од патот кон врвот и кого ,,наводно” го ,,боли” името.

Не го боли името, колку што го боли грујо! Патриотизмот се гледа токму во нашата 30-годишна борба за отварање на вратите кон ЕУ и НАТО. НАТО е готова и завршена приказна, за што сме посебни горди – останува надежта за ЕУ!

Да останеме сплотени сите, заедно со него. Вреди!