ХАХА, СРЦКА НА МАЈКА – МИЦКО: ВМРО ДПМНЕ е поборник за правда, но не со обвинители како Катица, повеќе ни се допаѓаат обвинители и судии како Зврле и Јово Превара!

0
175

– ВМРО ДПМНЕ отсекогаш била поборник за правда и правдина, но не со обвинители како Катица Јанева.

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ на Сител, очигледно омилено фаци на ВМРО ДПМНЕ се типови како Марко Зврлевски и Јово Превара.