(ФОТО) Претседателот на Финска од Хрватска со нискобуџетна авио компанија без директен лет, македонски пратеник за 200км наплаќа 4.000 денари

0
434

Претседателот на Финска од Хрватска си замина со нискобуџетна авио компанија и тоа без директен лет. Ќе лета Загреб-Осло-Хелсинки за 61 евра. Во Македонија пратеник од Велес 2 пати да отиде до Скопје и за тоа наплаќа 3.800 ден или 63 евра патни трошоци за 200 км.