(ФОТО) ЕВЕ ГО БЕ КУЧЕТО ШТО УПУКАЛО ЛОВЏИЈА СО ЛОВЕЧКА ПУШКА!

0
1007

Пронајдено кучето што упукало ловџија со ловечка пушка. Од прилика со помош на фото роботот изглеа вака.