(ФОТО) ГЕНЕРАЛ СТОЈАНЧЕ АНГЕЛОВ КОНЕЧНО ГО НАЈДЕ ВОЕНИОТ ВЕТЕРАН, ЛИДЕРО ВИЛИПЧЕ ВО СЛУПЧАНЕ!

0
1171

Ја го Вилипче бе…