СТРАХОТНА БИТКА ЗА МАЌЕДОЊА ПРЕД СОБРАНИЕ : ДУРИ 10 ЌОСИЊА НА ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕТО, ГИ ЧУВААТ 20 ПОЛИЦАЈЦИ!

0
255

Граѓаните кои се против Договорот со Грција и изгласаните уставни измени не се откажуваат. Тие и денеска ја блокираа улицата пред Собранието, но во намален број.

На протестот има десетина демонстранти, а Собранието го обезбедуваат дваесетина полицајци во првите линии.