ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: Пред 77 години борците од НОВ отпочнаа борба за иднината, а нашата генерација денес ја има таа чест да се избори за европската иднина на Република Македонија!!!

0
230

На 11 октомври 1941, кога поривот за државност повика на акција – патриотите презедоа акција. Пред 77 години борците од НОВ отпочнаа борба за иднината, а нашата генерација денес ја има таа чест да се избори за европската иднина на Република Македонија!