МИЛЕНКО СЕ ИСПАЗАРИ СО ГРУЈО, ПРЕСТАНА ДА ГИ ОБЈАВУВА КОЛУМНИТЕ НА ВЛАХОВ-МИЦОВ ВО КОИ СЕ ПОВИКУВА НА ОСТАВКИ ВО ДПМНЕ!

0
754