ВИКТОР ГРОЗДАНОВ БЕЗ СРАМ СИ КАЖА НА ТВ : Ја да бев на местото на Томче Кежаровски, од Заев ќе барав директорско место и за мене и за жена ми!

0
763

– Ја да сум на местото на Томче Кежаровски од Заев би барал директорско место и за мене и за жена ми, ама Томче е многу скромен дечко и ништо не бара и ништо нема добиено. Глупак.

Виктор Грозданов, пријателче на Стевче Јакимовски си кажа на тв какво курвиче е. Не може да разбере дека некој може да се бори за идеали. Просто не му е јасно, не може тоа да го разбере.