(ВИДЕО) ШОУ НА ФРЧКО НАЦИОНАЛЕ НА ТОП ТЕМА: ГЕРО И МИЛЧИН СЕ ПОНАШААТ ИНФАНТИЛНО И ПАРАНОИЧНО, ВЛАДАТА ГРАДИ НОВ СИСТЕМ И ТРЕБА ДА И СЕ ДАДЕ ШАНСА СО ЗДРАВА КРИТИКА НО БЕЗ ПАДАВИЧАРЕЊЕ

0
807

Фрчко во Топ Тема ги залупа Геро и Милчин за нивните смешни параноични критики кон новата влада.